Wij denken graag persoonlijk met u mee over uw maatwerk interieurproject. Neem vrijblijvend contact met ons op, De Klerk Interieurbouw staat voor u klaar.

Adres

Philipsstraat 16
2722 NA Zoetermeer

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 – 17.00 uur
Daan Hendrickx
Daan Hendrickx
24. Oktober, 2023.
Voor de inrichting van ons restaurant werden we benaderd door De Klerk Interieurbouw. We zijn inmiddels 3 jaar verder en alles ziet er nog even strak uit als in het begin. Top werk!
Ragnar Arends
Ragnar Arends
26. Maart, 2021.
Omdat wij voor onze woning een multifunctionele kast wilden die precies aan onze wensen voldeed, zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf wat ons dit kon leveren. Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel bij De Klerk en dat bleek volledig terecht. Afspraak = afspraak en echt meedenken kenmerkt De Klerk. De uiteindelijke kast? Daar zijn we echt super blij mee. Mijn partner en ik hebben een behoorlijk afwijkende smaak en tegelijkertijd hebben we oog voor detail, waardoor er veel tijd zat in zowel het ontwerp als de productie. Desondanks bleven ze geduldig meedenken en is alles keurig gemonteerd. Mochten we in de toekomst meer wensen hebben, dan gaan we zeker terug naar De Klerk. Absoluut vakmensen met een hart voor de zaak. Aanrader!
rogerio giordani da silva
rogerio giordani da silva
13. Augustus, 2020.
Wertynez
Wertynez
24. Februari, 2020.
Eduard Kelder Parketrenovaties
Eduard Kelder Parketrenovaties
4. Januari, 2020.
Brandon
Brandon
25. Oktober, 2018.
Top bedrijf! We zijn hier vaste klant worden altijd snel geholpen en altijd prachtig resultaat.