Ons bedrijf

De Klerk Interieurbouw vindt zijn oorsprong in Delft. In de jaren veertig wordt het toenmalige De Klerk Timmerbedrijf opgericht door mijnheer De Klerk. Jaren was het timmerbedrijf gevestigd in de binnenstad. Destijds richtte de arbeid zich voornamelijk op allerhande timmerwerkzaamheden. 

Vele koffertjes voor de instrumentmakerij hebben we werkplaats in die tijd verlaten.

De Klerk Timmerbedrijf
Delft

De Klerk Timmerbedrijf wordt in 1993 overgenomen door Rob Wijnstok. Het bedrijf verlaat de binnenstad van Delft en vestigt zich op een nieuwe locatie, de Bellweg in Delft. Onder leiding van Rob heeft het bedrijf naam gemaakt. Dankzij de zeer vakbekwame medewerkers en een zeer geavanceerd machinepark is het bedrijf een belangrijke speler in de markt geworden.

Sinds 2018 een nieuwe plek

In september 2018 heeft De Klerk Interieurbouw, de huidige naam, intrek genomen in een nieuwe werkplaats te Zoetermeer, met duurzaamheid hoog in het vaandel. Door efficiënt gebruik te maken van materiaal, wordt de productie van afval zoveel mogelijk beperkt.

Rob Wijnstok heeft vol vertrouwen de leiding overgedragen aan zijn zonen Sebastiaan en Jasper. Met eveneens groot enthousiasme en een ongekende drive zetten zij en hun team zich in om iedere interieurwens tot in perfectie uit te voeren. 

Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat ook bent!

OOK WERKEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij ook met al je vakmanschap en creativiteit aan interieurprojecten werken? Dat kan bij De Klerk Interieurbouw.