Keuken op maat.
De Klerk Interieurbouw is specialist op het gebied van luxe maatwerk keukens. Op basis van de ruimte en uw wensen gaan we aan de slag met het ontwerp van uw droomkeuken. In deze loft mochten wij er zelfs twee plaatsen. De hoofdkeuken is volledig greeploos, de fronten zijn gespoten met VeroMetal, waardoor de keuken het authentieke karakter van metaal heeft gekregen. De keuken is voorzien luxe apparatuur en het natuursteen marmeren blad maakt het geheel compleet. Het blad is voorzien van een overstek, waaraan gegeten kan worden en tijdens het koken ruimte is voor gezelschap Maar daarmee zijn we er eigenlijk nog niet helemaal. De op maat gemaakte keuken in deze loft beschikt namelijk ook over een TV die door middel van een lift uit het aanrechtblad komt. ‘Koken terwijl uw favoriete kookprogramma op staat of ontbijten met uw favoriete TV programma’. Aan de kopse kant hebben wij de TV lift verwerkt in de keuken. Het marmeren deel wordt bij gebruik omhoog getild, waarna de TV uit het eiland omhoog komt. Deze lift maakt het mogelijk om de televisie 360 graden te draaien, waardoor de tv te bekijken is tijdens het koken maar ook tijdens het dineren aan de eettafel. Een top stukje maatwerk, al zeggen we het zelf. 
De bijkeuken is strak afgewerkt en voorzien van voldoende opbergruimte en nog meer keukenapparatuur. De tweede op maat gemaakt keuken in deze woning ook bekijken? Bekijk hier de buitenkeuken.

Uw droom werkelijkheid laten worden?

Wij bieden u maatwerk. Samen zorgen wij ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak. De Klerk Interieurbouw staat voor u klaar.