Wat wij doen

Bij De Klerk Interieurbouw zijn wij niet alleen gespecialiseerd in interieurbouw, maar ook in productie voor andere partijen en 3D CNC frezen. 

Door de jaren heen hebben wij onze ervaring uit mogen breiden en zijn wij expert geworden in deze drie vakgebieden.

Onze werkwijze

Inventarisatie

Samen met onze professionals gaat u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U bent welkom bij ons op kantoor of De Klerk Interieurbouw komt langs bij u op locatie. Indien er nog geen ontwerp is, zullen wij samen met u een schets maken met daarin uw wensen verwerkt. Gedurende deze stap in het project, zal er ook gezamenlijk naar de materiaalkeuze worden gekeken om tot een juist besluit te komen.

Ontwerp

Nu uw wensen zijn geïnventariseerd en het ontwerp steeds meer vorm heeft gekregen, zullen we het definitieve ontwerp maken. Dit doen wij met behulp van Vectorworks. Uw wensen worden omgezet in een 3D-ontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp, wordt het geheel verder uitgewerkt. Nadat u goedkeuring heeft gegeven op de maatgevoerde tekeningen, kunnen we overgaan tot het programmeren van de machines.

Productie

Wanneer alle voorgaande stappen zijn doorlopen, is uw ontwerp gereed voor productie. De Klerk Interieurbouw maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken en moderne machines. Hierdoor kan er tot op de millimeter nauwkeurig worden gewerkt. Onze ervaren meubelmakers assembleren uw nieuwe meubels conform het ontwerp. Door continue bewaking van de kwaliteit tijdens het productieproces door de chef van de werkplaats, garanderen wij u onze hoge kwaliteit.

Realisatie

Na het assembleren van uw meubel, kent de meubelmaker het ontwerp als geen ander. Het is bij De Klerk Interieurbouw ons streven om dezelfde meubelmaker ook op locatie het meubel te laten monteren, uiteraard met hulp van vakkundige collega’s.

Projectbegeleiding

Tijdens het realiseren van het ontwerp heeft u een vast aanspreekpunt, de projectbegeleider. Gedurende het project kunt u bij uw projectbegeleider altijd terecht voor vragen. Daarnaast zorgt de projectbegeleider ervoor dat alles volgens de planning verloopt en draagt deze zorg voor het overleg met externe partners om alles voorspoedig te laten verlopen. Wanneer onze meubelmakers klaar zijn en alles naar uw wens is, plant de projectbegeleider een afspraak in voor de oplevering van het project.

Productie voor andere partijen

Al meerdere jaren werken wij samen met diverse vaste klanten, waaronder ook andere interieurbouwers en meubelmakers. Onze unieke en geavanceerde machines, zorgen ervoor dat wij ons kunnen onderscheiden. Deze machines stellen onze specialisten in staat om onderdelen of gehele meubels te maken. Daarnaast bieden wij ook andere hoogwaardige diensten aan:

3D CNC frezen

In onze werkplaats hebben wij tevens de mogelijkheid om objecten 5-assig te frezen. Wij beschikken hiervoor over een CMS Athena, waardoor wij de meest uiteenlopende vormen kunnen frezen. Met behulp van het uitgebreide softwarepakket Alphacam Ultimate kan er 5-assig simultaan worden gefreesd. Dit houdt in dat er met alle vijf de assen tegelijkertijd kan worden gefreesd.

Wanneer u nog niet beschikt over een 3D-model, kan dit door onze vakmensen op locatie worden gescand.

Wij verwerken onder andere diverse schuimsoorten, kunststoffen en houtsoorten.

Onze machine kan met behulp van deze techniek een groot aantal objecten maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan de productie van de volgende producten:

Reclameobjecten // Blow-ups // Mock-ups // Letters en logo’s // Prototyping // Decorobjecten // Mallen // Modelbouw en maquettes

OOK WERKEN AAN DE MOOISTE PROJECTEN?

Wil jij ook met al je vakmanschap en creativiteit aan interieurprojecten werken? Dat kan bij De Klerk Interieurbouw.