Controlekamer inrichting

Bij het herinrichten of een nieuw ontwerp van een controlekamer is het belangrijk dat dit aan specifieke eisen voldoet, zodat de inrichting de werkzaamheden in de ruimte positief beïnvloedt. Samen met u bekijken we waar de inrichting aan moet voldoen om een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Een van de specialiteiten van De Klerk Interieurbouw is onze modulaire werkwijze. Maak gebruik van verstelbare bureau’s en schermen om een ergonomisch verantwoorde ruimte te creëren. 

De Klerk Interieurbouw combineert functionaliteit met vorm en comfort.

Project Highlight

DUURZAME MATERIALEN VAN
VERANTWOORDE HERKOMST

Vindt u het belangrijk dat voor het maken van uw interieur bijvoorbeeld geen tropisch hardhout wordt gebruikt? Wij ook. Respect voor de natuur en natuurlijke grondstoffen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en werken wij met lokale vakmensen en grondstoffen. Wij gebruiken hout uit goed beheerde bossen. 

U kunt dus bij ons terecht voor duurzaam en verantwoord interieurdesign. Dat hoeft overigens niet duurder te zijn. 

Duurzaamheid en betaalbaarheid gaan prima samen. Wij laten u dat graag zien in een offerte op maat.

Uw droom werkelijkheid laten worden?

Wij bieden u maatwerk. Samen zorgen wij ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak. De Klerk Interieurbouw staat voor u klaar.