Kasten op maat

Of u nou bent verhuisd of uw werkkamer een make-over wilt geven, een op maat gemaakte kast kan de ruimte afmaken. Onze ontwerpers maken de kast compleet naar uw wens. Door gebruik te maken van de nieuwste 3D-technieken, kunnen we nog voordat de eerste plank is gezaagd de kast in uw ruimte bekijken. Zo bent u zeker dat uw nieuwe eyecatcher de ruimte afmaakt en zetten we samen de puntjes op de i.

Waar andere interieurbouwers het opgeven,
zien wij een uitdaging.
Project Highlight

Een kast op maat
passend bij iedere wens

Een kast op maat is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar extra opbergruimte in huis. Of het nu gaat om een ingebouwde kast in de slaapkamer, een opbergkast in de woonkamer of een kast voor de keuken, een kast op maat is precies afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant.

Een kast op maat wordt speciaal gemaakt voor de beschikbare ruimte in huis. Hierdoor wordt de maximale ruimte benut en gaat er geen waardevolle ruimte verloren. Bovendien kan een kast op maat precies afgestemd worden op de stijl en het interieur van de woning. Samen met een van onze ontwerpers brengen wij uw wensen volledig in kaart en ontwikkelen wij uw gewenste kast op maat.

Of het nu om een kledingkast op maat gaat, of een TV-meubel met geïntegreerde haard. Wij maken alle kasten en meubels volledig op maat en geheel naar uw behoeftes. Kasten op maat zijn dan ook perfect voor mensen met specifieke behoeftes. Heeft u meer opbergruimte nodig voor jurken of schoenen? Een kast op maat kan bijvoorbeeld speciaal ontworpen worden met extra opbergruimte voor schoenen of lange(re) kledingstukken.

De kasten worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen worden afgewerkt in een voorkeurskleur. Dit maakt de kast niet alleen functioneel maar ook een echte aanwinst voor het interieur.

Een kast op maat is een duurzame investering

Een kast op maat is een investering in de toekomst. Omdat wij zowel het ontwerp als de productie op ons nemen, denken wij vanaf het begin al na over het technische aspect en hoe we het meubel zo efficient mogelijk kunnen produceren. Hierdoor zijn wij in staat om sneller technische tekeningen uit te werken en hoeven we gaandeweg geen onverwachte aanpassingen aan het design te doen. Dit in combinatie met de perfecte afstemming op de specifieke wensen van de klant en de hoge kwaliteit van de materialen, maakt het investeren in maatwerk kasten meer dan waard.

Klaar om uw gedroomde kast op maat te laten maken?

In samenwerking met onze professionals kan u uw droomkast laten maken, die perfect aansluit bij de beschikbare ruimte en uw specifieke wensen en/of opbergbehoeftes. Dus, als u op zoek bent naar een kast op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact op voor advies en een offerte op maat.

Uw droom werkelijkheid laten worden?

Wij bieden u maatwerk. Samen zorgen wij ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak. De Klerk Interieurbouw staat voor u klaar.