Sfeervolle & functionele restaurant inrichting op maat.

De Klerk Interieurbouw realiseerde de volledige inrichting van ‘De Goeie Pizzeria Voldaan’ in Oudewater. In deze pizzeria komen heerlijk eten en een gezellige sfeer samen in een interieur dat de culinaire beleving versterkt.

Functioneel en smaakvol:

De lange bank die de volledige diepte van de zaak beslaat, nodigt uit tot comfortabel tafelen. De op maat gemaakte tafels passen perfect bij de stijl van de bank, balie en kast. Het geheel zorgt voor een optimale ruimtebeleving. Een eyecatcher in de zaak is dan ook de open wandkast. Elegant en praktisch, biedt deze kast een stijlvolle plek voor alle glazen en andere horecabenodigdheden. De ingebouwde wijnkoelkast zorgt ervoor dat elke wijn perfect gekoeld is en binnen handbereik staat. De bar is het kloppende hart van de pizzeria. Hier komen gasten samen om te genieten van een drankje en de heerlijke pizza’s. Het ontwerp van de bar is een perfecte afspiegeling van het vakmanschap van De Klerk Interieurbouw en de gastvrijheid van Voldaan.

Meer inspiratie:

Benieuwd naar meer van onze projecten in de horecabranche? Bezoek de ‘horeca inrichting’ pagina op onze website en laat u inspireren door de vele mogelijkheden:

Bent u op zoek naar horeca inrichting op maat?

De Klerk Interieurbouw is uw partner voor een unieke en sfeervolle horeca inrichting. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over onze horeca inrichtingen.

Uw droom werkelijkheid laten worden?

Wij bieden u maatwerk. Samen zorgen wij ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak. De Klerk Interieurbouw staat voor u klaar.